Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ CUMMINS MERCRUISER DIESEL ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ COMMON RAIL , SMARTCRAFT , ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ DTS ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ , ΡΟΠΗ , ΑΚΑΠΝΗ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.

 _ ΕΣΩΛΕΜΒΙΑ

cummins_sterndrivesΟΙ ΕΣΩΛΕΜΒΙΕΣ ΤΗΣ CUMMINS MERCRUISER DIESEL ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΙΩΤΗΡΩΝ ΟΙ V-DRIVE ΣΕ ΠΛΕΙΑΔΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ , ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΨΟΓΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ SMARTCRAFT ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ.

_ΕΣΩ – ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ

BRAVO 3ΤΑ STERN DRIVES ALPHA , BRAVO KAI XR ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ QUANTUM ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ , ΑΠΟ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ , ΣΚΑΦΗ ΑΛΙΕΙΑΣ , CRUISER ΚΑΙ ΑΛΛΑ . Η ΣΕΙΡΑ BRAVO X  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΥΜΠΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΡΑΝΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ ΚΟΜΠΛΑΡΙΣΜΑ. ΤΑ BRAVO X ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AXIUS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ.